Wie wij zijn

Wie wij zijn

JWB Koeriersdiensten is een familiebedrijf dat is opgericht in 2003. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare koerier voor vele bedrijven in verschillende branches. Het bedrijf bestaat uit 30 personen en beschikt over diverse transportmogelijkheden.

De volgende kenmerken zijn typerend voor JWB Koeriersdiensten:

  • We doen wat we beloven;
  • We zijn in het bezit van een NIWO-vergunning;
  • Onze chauffeurs zijn VOG en GPD-gecertificeerd;
  • We verzorgen vervoer van gekoelde en gevroren producten;
  • We zijn 24/7 beschikbaar;
  • Onze voertuigen zijn voorzien van GPS.

Doordat we beschikken over vele transportmogelijkheden kunnen we aan alle vragen van onze klanten voldoen. Zo zijn onze voertuigen allemaal uitgerust met koelingen. Dit maakt de voertuigen geschikt voor het dagelijks vervoer van bijvoorbeeld medicijnen en bloedmonsters. Ook het vervoer van diepgevroren producten is geen probleem.

Bij JWB Koeriersdiensten hechten we bijzonder veel waarde aan het vertrouwen dat u als klant in ons heeft. U vertrouwt het vervoer van uw lading aan ons toe, dus doen wij er alles aan om dit perfect te regelen. Deze instelling heeft ons een aanzienlijk tevreden klantenbestand opgeleverd. Al onze chauffeurs zijn geschoold en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag. Met ons personeel helpen we bovendien ook andere bedrijven die chauffeurs tekortkomen, bijvoorbeeld bij ziekte, piekmomenten en vakanties.

Wat ons ten slotte kenmerkt is dat we nooit ‘nee’ zeggen tegen onze klanten. Wat er ook gebeurt, we nemen uw opdracht altijd aan en zorgen altijd voor een goede afwikkeling. Daarom zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.